Technical Writer (vikariat)

Vil du sætte dit præg på den grønne omstilling? Sammen med os og vores innovative XRGI® minikraftvarmeværker kan du levere et væsentligt bidrag i den globale klimaindsats.

Vi søger en kompetent og engageret Technical Writer til et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt.

Velkommen til Business Development i EC POWER

Du får en central rolle i Business Development teamet og i EC POWER i det hele taget. Sammen udvikler og producerer vi mini-kraftvarmeværker, der gør vores kunder selvforsynende med grøn el- og varme. Kunderne driver f.eks. svømmehaller, skoler, hoteller, landbrug eller boligblokke.

Styrk en af markedets mest energieffektive og klimavenlige løsninger

Din opgave starter typisk, når et produkt eller en feature er ved at være færdigudviklet. Her er din opgave at dokumentere den tekniske løsning i tæt sparring med de øvrige deltagere i projektet. Du former både tekst og illustrationer. I de fleste tilfælde sættes dokumentationen endeligt op af vores tyske marketingbureau, men mindre opgaver f.eks. blanketter og simple produktvejledninger kan du selv sætte op.

Jobbet involverer et tæt samarbejde med R&D, Supply Chain, Sales og Support. Du er personen, som sikrer, at det tekniske materiale indsamles, redigeres og nedfældes korrekt og præcist. Derudover er det din opgave løbende at ajourføre og forbedre dokumentationen i diverse manualer og vejledninger.

I jobbet vil der også være en del opgaver, der vedrører oversættelser, publicering, og generel sikring af en god struktur – både i databaser og øvrige systemer. Du er garant for kvalitetssikring i processen, da du har sidste hånd på dokumentationen inden publicering.

Begejstrede kunder og gode kolleger

Vi er vilde med vores kunder, og kunderne er vilde med os. Se et indslag med en af vores italienske kunder på YouTube. Du kan også glæde dig til et godt kollegialt sammenhold og et spændende og udfordrende job i en grøn virksomhed. Du får meget stor indflydelse på eget arbejde og mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Dygtig Technical Writer

Som person er du nysgerrig, lyttende og drevet af at gøre en forskel. Du er struktureret, detaljeorienteret og har et forholdsvist højt serviceniveau. Du giver gerne modspil, hvis det datagrundlag, du modtager som input til dine opgaver, kunne have højere kvalitet. Grammatisk er du stærk, og du formår at skrive perfekte tyske tekster, der danner grundlag for sprogversionering. EC POWERs produkter er et samspil mellem mekanik, stærkstrøm, elektronik og software, og du skal derfor kunne formidle enkle budskaber på tværs af fagdiscipliner.

Desuden forventer vi, at du:

  • har en teknisk relevant uddannelse – f.eks. energiteknolog, maskinmester eller lign. Alternativt en sproglig uddannelse kombineret med teknisk flair.
  • har min. 5 års dokumenteret succes med teknisk dokumentation.
  • mestrer tysk, engelsk og dansk, på professionelt niveau i skrift og tale
  • er stærk i Adobe-pakken

Arbejdssted er hovedkontoret i Hinnerup ved Aarhus.

Er du vores nye Technical Writer (vikar)?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Neve på tlf. 87 43 41 00.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til job@ecpower.dk, mærket ”Technical Writer (vikar)”, da vi løbende inviterer kandidater til samtaler. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Download Stillingsannonce (PDF)